Hirdetés

Az acélember világa több szuperhősnek is otthont ad

|

Zack Snyder, Az acélember rendezője elmondta, hogy az általa teremtett Superman univerzumban több szuperhősnek is helye van.

Hirdetés

Mikor Christopher Nolan a Sötét Lovag trilógián dolgozott többször megkérdezték tőle, hogy az ő Batman világában ott van-e Superman és a többi hős, Nolan pedig egyértelműen kijelentette, hogy nincs. Érthető is, hiszen ha létezett volna, akkor Batman csak szólt volna Supermannak, ő pedig könnyedén elintézte volna Jokert és Banet. Az LA Times leült a két rendezővel beszélgetni és felmerült a kérdés, hogy Az acélember univerzumában létezik-e Batman. Snyder válaszolt: "Hogy léteznek-e a DC-s karakterek abban az univerzumban amit teremtettem? A válasz igen. Az én fejemben, itt van Supermannek ez a fantasztikus karaktere. Nem őrültség, hogy vannak mások is." (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.