Hirdetés

Az Agave kiadó ingyenesen letölthető könyvekkel lepte meg az olvasóit

|

Ínséges időkben sem kell lemondanunk a jó könyvekről!

Hirdetés

Most, hogy a legtöbben rá vagyunk kényszerítve arra, hogy otthon, négy fal között töltsük mindennapjainkat, bizony a szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeink korlátok közé lettek szorítva. Mozi helyett házi DVD- és Blu ray-gyűjteményünket böngésszük vagy a streaming-oldalakon szörfölünk, zenét hallgatunk, olvasunk. Elővesszük eddig el nem olvasott könyveinket, képregényeinket, vagy ha úgy gondoljuk, újraolvassuk régi kedvenceinket. 

Hirdetés

A fentieket figyelembe véve ezért kifejezetten kedves lépés az Agave kiadótól, valamint egy maroknyi hazai szerzőtől, hogy egy ideig ingyenesen elérhetővé tette bizonyos könyveiket. A DiBook oldalára rákattintva jelenleg összesen tíz könyvet olvashatunk el ingyen és bérmentve, hogy kellemesebbé váljanak otthon töltött perceink. Ezek között a könyvek között pedig találhatunk science-fictiont, fantasyt, thrillert, így kis túlzással kijelenthetjük, hogy mindenki találhat kedvére valót a kínálatban. Cím és szerző szerint a következő könyvek között válogathattok:

Brandon Hackett: Az időutazás napja

Veres Attila: Odakint sötétebb

Veres Attila: Éjféli iskolák

Brandon Hackett: Isten gépei és más történetek mesterséges intelligenciákról

Brandon Hackett: Az ember könyve

Csurgó Csaba: Kukoricza

László Zoltán: Távolvíz

Pék Zoltán: Feljövök érted a város alól

Baráth Katalin: A türkizkék hegedű

Pacskovszky József: Nő kutyával és holddal

További információkért érdemes felmenni a fentebb említett oldalra, ha pedig rendeléssel, közelgő megjelenésekkel kapcsolatban vannak kérdéseink, azokra a kiadó facebook-oldalán kaphatunk választ. 

Olvassatok sokat és vigyázzatok egymásra, magatokra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.