Hirdetés

Az Agymanók átlépték a 700 milliós bevételt világszerte

|

Hirdetés

A Disney Pixar Animation Studios ma megerősítette, hogy az idei év egyik kellemes meglepetése, az Agymanók (Inside Out) bevétele világszinten átlépte a 700 millió dolláros határt. Ezzel az ötödik Pixar film és a Disney hetedik animációs filmje lett, ami valaha elérte ezt a küszöböt. Amerikában 343 millió dollár bevételt ért el, mellyel a legmagasabb bevételt hozó animációs film lett ebben az évben és a második legnagyobb bevételt hozó Pixar film a Toy Story 3 mögött. Nemzetközileg is nagyon jól áll, eddig 358 milliót keresett, és még ez gyarapodni fog, ugyanis a film a héten debütált Dániában, Finnországban, Svédországban és Szingapúrban, a főbb piacok közül pedig Németország, Olaszország és Kína még csak a közeljövőben fogja bemutatni. Egyébként nem maradunk sokáig Agymanók nélkül, ugyanis a nemrég megrendezett D23 Expo-n egy rövidfilmet jelentettek be „Riley első randija” címmel, mely idén november 3-án érkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.