Hirdetés

Az Agymanók is megnézték a Star Wars legújabb előzetesét

|

Hirdetés

Sokunkban mély érzelmeket keltett a múlt héten debütált Az ébredő Erő harmadik előzetese, de vajon mi van akkor, ha maguk az érzelmek nézik meg a trailert? Ezzel a gondolattal játszadozott el a CBS Trailers is, amikor az Agymanók jeleneteit vágta össze az új előzetes képsoraival. A végeredmény aranyos, vicces és valószínűleg sokunknak hasonló reakciók ültek ki az arcára a kedvcsinálót bámulva. Az Agymanók reakció videóját most nálunk egyedülállóan, magyar felirattal is megnézhetitek: https://www.youtube.com/watch?v=IhLolq-mSX8&feature=youtu.be A Star Wars: Az ébredő Erő 2015 december 18.-án kerül a mozikba, J.J. Abrams rendezésében. Főbb szerepekben Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver és még sokan mások. Belőletek milyen érzelmeket váltott ki a legutóbbi előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.