Hirdetés

Az Agymenők egyik atyja rebootolja a Muppet Show-t

|

Hirdetés

A TV Line bejelentette, hogy a Muppet Show visszatér, de Hollywoodra jellemző módon: rebootolják, méghozzá az ABC csatorna megbízásából az Agymenők (The Big Bang Theory) társalkotója, Bill Prady írja és az egyik producer is ő lesz. Az ABC még ebben a hónapban leforgat egy prezentációt a pilothoz, amelyet egyelőre csak Muppets 2015 munkacímen emlegetnek és viccesen úgy harangozták be a hírt, hogy a Muppetek már nagyon izgatottak a csatornánál az új műsor miatt, noha a show nem fog megvalósulni addig, amíg Miss Piggy vissza nem tér. A rebootolt széria showrunnere Bob Kushell (Nyugi, Charlie!, Űrbalekok) lesz, aki besegít majd Prady-nek az írásban és a produceri feladatokból is ki fogja venni a részét. Vajon ezúttal sikerülni majd új életet lehelni a Muppetekbe? Jason Segel 2011-ben megpróbálta és többnyire össze is jött neki, de a tavalyi Muppets Most Wanted (Muppet-krimi: Körözés alatt) már nagyon nem kellett volna. Az utolsó alkalom, amikor megpróbálták a televízióban újjáéleszteni a szériát, 1996-ban volt a Muppets Tonight képében, amit aztán 10 epizód után kaszált is az ABC. Meglátjuk, ezúttal hogy alakul majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.