Hirdetés

Az Agymenők sztárja a legjobban fizetett TV-s

|

Hirdetés

A Forbes magazin a legjobban fizetett női és férfi sztárok után most a Tv-sztárokat rangsorolta, közülük is az erősebbik nem tagjainak névsorát tették közzé. A listát - mely a kereseteket 2014 június 1 és 2015 június 1 között vizsgálta - nem meglepő módon az Agymenők sztárjai, annak is legemblematikusabb karaktere, a Sheldon Coopert alakító Jim Parsons vezeti az évi 29 millió dolláros bevételével. A Leonardot alakító Johnny Galecki nem sokkal van mögötte lemaradva 27 millióval, ahogy két társuk, Simon Helberg és Kunal Nayyar is ott van a maguk 20 milliójával. Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a szereplők a Jóbarátok egykori sztárjaihoz hasonlóan egy milliót kapnak epizódonként, továbbá részesedést a bevételekből. Emellett még Parsonsnak egyéb bevételei is származnak Broadway szerepléseiből és TV-s reklámhirdetésekből. A listán még helyet foglal az NCIS-es Mark Harmon, maga a Mentalista, Simon Baker, a most leköszönő Két pasi meg egy kicsi sztárjai, Ashton Kutcher és Jon Cryer, a Modern családot képviseli Ty Burrell, Jessie Tyler Ferguson, Eric Stonestreet és Ed ONeil is, a listát pedig Kevin Spacey törtető politikusa zárja a House of Cards-ból. Utóbbi nem is rossz eredmény egy teljesen új műsorszolgáltató képviselőjétől. A rangsort alább megtekinthetitek. 1. Jim Parsons (Agymenők): $29 millió 2. Johnny Galecki (Agymenők): $27 million 3. Mark Harmon (NCIS): $20 million 3. Simon Helberg (Agymenők): $20 million 3. Kunal Nayyar (Agymenők): $20 million 3. Ashton Kutcher (Két pasi meg egy kicsi): $20 million 7. Jon Cryer (Két pasi meg egy kics): $15 million 7. Ray Romano (Vásott szülők): $15 million 9. Patrick Dempsey (A Grace klinika): $12 million 9. Simon Baker (A mentalista): $12 million 11. Ty Burrell (Modern család): $11.5 million 12. Jesse Tyler Ferguson (Modern család): $11 million 13. Ed ONeill (Modern család): $10.5 million 13. Eric Stonestreet (Modern család): $10.5 million 15. Kevin Spacey (House of Cards): $9.5 million

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.