Hirdetés

Az Aljas nyolcas, mint Django-folytatás?

|

Hirdetés

A pergő nyelvű, hiperaktív direktor, Quentin Tarantino az Aljas nyolcast népszerűsítvén a napokban egyre több interjút ad, ezekben az interjúkban pedig mindig találhatunk magunknak olyan elcsöpögtetett információkat (vagy nyers vélemény nyilvánítást), amit érdemes kiragadni és amelyek izgalmasnak bizonyulhatnak a rendező rajongói számára. Legújabb ilyen nyilatkozata egy lehetséges Django-folytatást illet, ám nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. David Poland-nak az alábbiakat mondta nemrégiben:

Miután elkészítettem a Djangót, tudtam, hogy nem akarok készíteni egy Django-folytatást sem, de tetszett a gondolata annak, hogy legyen néhány papírfedeles regény, mely válogatott kalandjait meséli el Djangónak, vagy esetleg Django és Schultz kettősének. Eddig még nem írtam regényt és úgy gondoltam, hogy kipróbálom magam benne. Egy időben az volt a címe, hogy Django in White Hell*. A Samuel L. Jackson által játszott Warren helyett Django lett volna benne.
Mindenképpen érdekes gondolat és izgalmas lenne látni Django karakterét egyéb kalandokban, egyéb történetekben (még ha nem is feltétlen az Aljas nyolcasban, bár nem ördögtől való ötlet), akár valóban, regényformában vagy képregényekben. Annak oka, hogy Tarantino végül lemondott erről az ötletéről, az, hogy úgy gondolta, nem lenne helyénvaló egy ilyen egyértelmű morális központ a történetbe, ilyen megkérdőjelezhető moralitással rendelkező urak közé. *: Django a fehér pokolban
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.