Hirdetés

Az alkimista - Ütős stábbal viszik vászonra Coelho könyvét

|

Hirdetés

Nem kisebb címet készül a mozikba küldeni a The Weinstein Company, mint Paulo Coelho Az alkimista című bestsellerét, amely 1988-as megjelenése óta több mint 65 millió példányban talált gazdára és 56 nyelven adták ki világszerte. A hírben mégsem ez a legnagyobb szenzáció, hanem hogy kiket sikerült a kiadónak megnyernie az adaptációhoz. Az alkimista filmet ugyanis a Deadline szerint Laurence Fishburne, mindenki kedvenc Morpheusa rendezi, míg a főszerepet a Thor filmek Heimdallja, Idris Elba tudhatja magáénak. Bár a források szerint a tárgyalások még nem záródtak le, a fenti leosztás már szinte véglegesnek tekinthető, ugyanis mind Harvey Weinstein, mind Fishburne szenvedélyének tekinti, hogy összejöjjön az adaptáció. [caption id="attachment_53216" align="aligncenter" width="1024"]

316d500b-db49-4c9d-845b-0e61d5fc4893-2060x1236
Elba és Fishburne[/caption] Utóbbi egyébként még 2008-ban szert tett a megfilmesítési jogokra az A-Mark Entertainmenten keresztül, amit a Warner Bros. még 1994-ben szerzett meg az írótól 250 ezer dollárért. Egyelőre nincs megerősítve, de sanszos, hogy a TWC kevesebb, mint 3 millió dollárért tette rá a kezét a lehetőségre.
139414954
A The Weinstein Company 2016-ban már azt szeretné, ha forognának a kamerák, tehát valószínűleg hamarosan közleményt kaphatunk majd a hivatalos részletekkel, de a Deadline megkeresésére egyelőre nem voltak hajlandóak válaszolni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.