Hirdetés

Az Alkonyat legújabb része újraforgatásra szorul

|

A Hajnalhasadás második (és első) részének rendezője (Bill Condon) Facebookon szólt a vámpírfilm rajongóihoz. Arról győzködi őket, hogy nem jelentenek semmi rosszat a váratlan plusz forgatási munkálatok, minden a tervek szerint halad.

Hirdetés

A könyvsorozat utolsó részének második epizódja ősszel, egészen pontosan november 22-én érkezik a magyar mozikba (az USA-ba egy héttel korábban), így még hét hónap marad az utólagos munkálatokra. Úgy néz ki, ebbe az időbe még könnyen belefér pár jelenet néhány héten belül kezdődő újraforgatása. Condon a nemsokára megjelenő előzetest és posztert is dicséri levelében, de lássuk bővebben, mit is írt a fanoknak!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.