Hirdetés

Az Amazon sorozatot készít a Galaxy Quest-ből

|

Hirdetés

A ’90-es évek számos sci-fi paródiájának egyike volt a Galaxy Quest, avagy magyarul a Galaktitkos küldetés, melyben a nagynevű színészek (Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub, Sam Rockwell, hogy csak néhányat említsünk) egy fikcionális sci-fi sorozat szereplőit alkották, akik végül egy valódi űrbeli küldetésbe csöppennek bele, ami során azokká kellett válniuk, akiket 18 évvel korábban, a sorozat elkaszálásáig megszemélyesítettek. Köntörfalazni nem érdemes, Dean Parisot filmje nyíltan a Star Treket parodizálta ki. 16 évvel az 1999-es Galaxy Quest debütálása után az Amazon Studios a Paramount Televisionnel karöltve berendelte a film alapján készülő sorozatot, melyet az Amazon platformján lehet majd megtekinteni (vagy onnan letölteni). Jó hír, hogy az eredeti Galaktitkos küldetés megalkotói is részt vesznek a sorozat elkészítésében, mivel Parisot rendezőként és executive producerként lesz jelen, de Robert Gordon (író), Mark Johnson és Melissa Bernstein (producerek) is közreműködnek a megvalósításban. Mivel a projekt erősen a kezdeti fázisban leledzik, a lehetséges színészekről még nem tudunk semmit. Bár az egykori színészek visszatéréséről kár is lenne álmodozni (max cameo formában), az viszont igazán megmosolyogtató lenne, ha a sorozat pont 18 évvel az eredeti film megjelenése után indulna útjára. Ha 2016-ban nekiállnak leforgatni a szériát, akkor erre minden esély meglesz. Ti vevők lennétek egy sci-fi paródia sorozatra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.