Hirdetés

Az AMC kardos-harcos sorozata, az Into the Badlands is trailert villantott

|

Hirdetés

Az AMC a Comic-Conon jelentette be, hogy novemberben fog érkezni az új sorozata, mely az Into The Badlands névre hallgat, és ami nem kisebbre vállalkozik, mint hogy a szinte kiveszni vélt kardos-harcos zsánert feltámassza, méghozzá a TV-képernyőkön. Az Into The Badlandsből ki is dobtak egy háromperces előzetest, kedvcsinálót, ami alapján bőven van ok a bizakodásra. https://www.youtube.com/watch?v=XH40EowbTz8 A sorozat egy jövőbeli Amerikát fog bemutatni, ahol nincsenek lőfegyverek – remélhetőleg erre valami értelmes magyarázatot fognak adni –, a szabadság egykori hazája pedig hét báró között van felosztva. Ezek az önkényuralkodók pedig annak rendje és módja szerint kisebb személyes hadseregekkel tartják fenn a rendet a területeiken. A hatrészes első évadot a Smallville-t is felügyelő Alfred Gough és Miles Millar párosa vette kezelésbe, és bíznak benne, hogy az új szériájuk legalább akkora löketet ad a kung fu műfajnak a TV-ben, mint amekkora hatással a Smallville bírt a képregényhősök TV-s megjelenésére. A részben a kínai Journey To The West című történeten alapuló Into The Badlands egy Sunny nevű harcművészről, és egy általa megmenekített ifjúról, M.K.-ról fog szólni, akik mester és tanítvány felállásban utaznak keresztül veszélyes földeken, hogy megvilágosodjanak az élet nagy kérdéseiről. Az út végeztére M.K.-ból a történelem legjobb harcosa válik, bár ebből nem sokat látunk a trailerben, ami leginkább Sunnyra koncentrál. A főszerepben Daniel Wu (Az Európa-rejtély, A vasöklű férfi) és Aramis Knight (Végjáték) láthatók, de Marton Csokas (Gyűrűk Ura, Noé, A védelmező), Emily Beecham (28 héttel később), Stephen Lang (Avatar, Salem) és Orla Brady (A rejtély) is szerepelni fognak benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.