Hirdetés

Az AMC teljes titokban keresné a Walking Dead leggonoszabb karakterét?

|

Hirdetés

Most, hogy már javában tombol az ősz nálunk is, ismét a visszatérő sorozatokra kerül a reflektorfény, és kevés olyan széria van jelenleg, mely akkora tömegeket képes megmozgatni, mint a The Walking Dead. A közelgő hatodik évadban fenekestül felfordul hőseink élete, köszönhetően Rick és Morgan éles meggyőződésbeli ellentéteinek. Ugyanakkor a képregényt is olvasó rajongók leginkább a Negan nevű karakter felbukkanása miatt lehetnek leginkább izgatottak, aki az eredeti alapanyag #1 gonoszaként van számon tartva. Igen, még a Kormányzót is lepipálja! Világot láttak már olyan pletykák, hogy akár Jon Hamm is eljátszhatná az ikonikus rosszfiút, de vele a karakter csak a hetedik évadban debütálhatna. Az sem segít Negan mielőbbi feltűnésének esélyein, hogy konkrétan továbbra sem keres az AMC egy Negan nevű karakterhez színészeket. A legújabb hírmorzsák szerint viszont az is lehetséges, hogy Negan teljesen más néven bukkan fel a sorozatban. A TV Line értesülései szerint ugyanis a készítők egy Rich nevű figurához keresik a megfelelő embert, aki egy ötvenes éveiben lévő narcisztikus férfi, dühkezelési gondokkal, egy szenátor bájával, valamint egy autókereskedő karizmájával. Ezek a tulajdonságok pedig egytől eltekintve mind ráillenek Neganre, aki viszont legalább tíz évvel fiatalabb a képregényekben. Persze minden esély megvan rá, hogy Rich egy teljesen más valaki lesz a sorozatban, mert a tulajdonságai például ráillenek Gregoryra, a Hilltop Colony nevű közösség gyáva vezetőjére, ahova elvileg Rickék még ellátogatnak az évad folyamán. Ti szerintetek mi lenne a jó húzás a készítők részéről: még egy évadig húzni Negan bemutatkozását, vagy más név alatt teljesen meglepni a rajongókat már a hatodik szezonban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.