Hirdetés

Az American Horror Story üdvöskéje lehet a végső befutó az Ocean’s Eightben?

|

Az American Horror/Crime Storyból megismert Sarah Paulsonnal válhat teljessé az Ocean's Eight nyolctagú női rablóbandája.

Hirdetés

Tegye fel a kezét, aki az American Horror Story előtt nyomon követte Sarah Paulson munkásságát? Gondolom, nem sok jelentkező akad. Tény azonban, hogy a színésznő kihozta az AHS karakterszerepeiből a maximumot, hogy aztán a széria szülőatyjának, Ryan Murphynek az új sorozatában, az American Crime Storyban valóban villoghasson Marcia Clarkként, amiért Emmy-díjra is jelölték.

Hirdetés

Egy Emmy-díjjelölést pedig már nem lehet a szőnyeg alá söpörni, éppen ezért sem meglepő, hogy Paulson neve is felmerült legújabban a készülőben lévő Ocean's Eight kapcsán. A Gary Ross (Éhezők viadala) rendezésében érkező projekthez, mely az Ocean's Eleven spinoffja lesz, már olyan nevek csatlakoztak, mint Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, illetve Awkwafina. Paulsonnal válhatna teljessé a nyolctagú csapat, mely az Ocean's Eleven mintáján szintén egy nagyszabású rablás történetét mutatná be. Konkrétumokról eddig nem érkezett megerősítés, de az első pletykák alapján a New York Met Gala eseményét forgatnák fel teljesen a fent felsorolt hölgyek.

Bár sok a kérdőjel továbbra is, hogy mennyire kifizetődő bizonyos franchise-ok szereplőit teljesen női gárdára cserélni a reboot/spinoff (ld. Szellemirtók) folyamán, azért tegyük a szívünkre a kezünket: a fenti névsor már alapjában garancia arra, hogy valami emlékezetes szülessen belőle. Az arányokon pedig az sem ront, hogy Steven Soderbergh, a George Clooney-féle Ocean's Eleven rendezője is visszatér producerként a franchise-hoz.

A forgatás idén októberben veszi kezdetét New Yorkban, úgyhogy hamarosan hivatalosan is bejelentik majd, hogy ki lesz az illusztris csapat nyolcadik tagja. Ti megadnátok Paulsonnak a lehetőséget, hogy csatlakozzon az Ocean's Eighthez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.