Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború hozza az első Netflixes crossovert?

|

Hirdetés

A rajongóknak még mindig várniuk kell néhány hetet az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjéig, viszont a Marvel és a Disney már a film nagy Hollywood-i bemutatójára készül, ami április 12-én esedékes. A stúdió ennek alkalmából tájékoztatta a sajtót, hogy mely stábtagokra számíthatnak a premieren, a listán pedig két olyan színészt is felfedezhetünk, akik szerepléséről eddig nem hallottunk. Jim Rash és Alfre Woodard nevei azok, amelyek meglepetésként értek, utóbbin pedig különösen megakadt a szemünk, ugyanis egy lehetséges Netflixes crossoverre utalhat. Szeptemberben jelentette be a Marvel, hogy Alfre Woodard leszerződött Mariah Dillard szerepére a Luke Cage sorozatban. Azt nem erősítették meg, hogy Woodard ugyanezt a karaktert játssza-e a Polgárháborúban, de mivel a film és a sorozat is egyazon univerzumban foglalnak helyet, meglepő lenne, ha nem így lenne. Érdemes megjegyezni, hogy az Amerika Kapitány harmadik részének forgatása augusztusban véget ért, épp mielőtt a színésznő leszerződtetését bejelentették, persze lehetséges, hogy valójában már ezelőtt aláírt. Az sem elképzelhetetlen, hogy karaktere csupán később, az újraforgatások során került bele a Polgárháborúba. [caption id="attachment_85375" align="aligncenter" width="800"]

mariah
Alfre Woodard (balra) és Black Mariah (jobbra)[/caption] A Luke Cageben Mariah Dillard egy Harlem-i politikus, és annak a Cornell "Cottonmouth" Stokes-nak (Mahershala Ali) az unokatestvére, aki nagy változásokat szeretne hozni azokra az utcákra, ahol felnőtt. Dillard magánélete és karrierje hamar felfordul, amikor Luke Cage képében egy új hős lép színre, aki Cottonmouth gaztettei ellen veszi fel a harcot. A képregényekben egy "Black Mariah" nevezetű karakter is ismeretes, akinek az utónevét sosem fedték fel, szóval nehéz megmondani, hogy Mariah Dillard egyenlő lesz-e Black Mariahval, különösen azért mert míg előbbi politikusként próbálja megtisztítani az utcákat, addig utóbbi egy hírhedt utcai bandát vezet. A Marvel tavaly hasonló meglepetés karaktereket leplezett le a Bosszúállók: Ultron kora premierje során, amikor Linda Cardellini és Julie Delpy a vörös szőnyegre léptek. Linda Cardellini Laura Bartont, Sólyomszem/Clint Barton feleségét alakította, Julie Delpy pedig a misztikus Madame B-t, Natasha Romanoff kiképzőjét a Fekete Özvegy program során. Alig várjuk, hogy láthassuk milyen meglepetéseket hoz magával az Amerika Kapitány: Polgárháború bemutatója.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.