Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború máris rekordot döntött

|

Hirdetés

Pár napja a Marvel kidobta az Amerika Kapitány: Polgárháború második előzetesét új jelenetekkel megtöltve, amiről már vagy száz elemzővideó készült, amikben gyakorlatilag minden egyes kockában találnak valami említésre méltót, sőt, úgy tűnik, hogy a marketingesek benne felejtettek egy nagyon durva spoilert (aki fogékony az ilyesmire, az látogasson el ide.), azt leszámítva persze, hogy bedobták Pókembert. Ezt minden létező híroldal ki is emelte, annyira, hogy egyenesen főoldalas képnek rakták ki az új Pókit, még véletlenül sem hagyva egy hagyányi esélyt se a spoilerfreakeknek. Ezt az előzetest a Disney felmérései alapján csak az első 24 órában közel 100 millióan látták világszerte, ebből csak Amerikában 22 millióan kattintottak, 1,9 millióval Anglia a második, és már 25 különböző nyelven elérhető. Plusz 17-17 millióan a Marvel, illetve az Amerika Kapitány saját Facebook oldalán találkoztak vele. Ugyan a Twitteren nincsen nézettség számláló, de 15,890 retweetet kapott az előzetes és további 240.000 megosztást ért el a különböző közösségi oldalakon. Ezzel a Bosszúállók: Ultron kora bukta az első helyét a Marvelnél a szerény 31 milliójával. A film amúgy a Marvel eddigi leghosszabb filmje lesz, de hát ennyi szereplőnek kell is a hely. (Aki annyira nincs képben, hogy miért is morcosak a hősök, itt van összefoglalva a lényeg.) Premier május 6-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.