Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború vezeti fel részben a Thor 3-at

|

Hirdetés

Múlt héten került bemutatásra a legkisebb és legújabb Bosszúállót bemutató film, a  Hangya (melyről kritikát itt olvashattok), amellyel hivatalosan is lezártnak tekinthetjük a Marvel Filmes Univerzum második fázisát. A 9 filmet tartalmazó harmadik fázis egyike, ahogyan azt várni lehetett, Thort helyezi majd középpontba, és az egyik legérdekesebb, legizgalmasabb történetet kapjuk, a Ragnarokot, vagyis az „istenek végzetét”. Erről kérdezték Jaimie Alexandert (Lady Sif) a Comic-Conon, aki elmondta, hogy az érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban már kapunk utalásokat arról, mire is számíthatunk majd a Thor 3-ban. Megtudhattuk, hogy Sif felfog tűnni a képregényhős következő kalandjában, és hogy fontos szerepet szánnak neki a készítők, de erről egyenlőre többet nem mondhat. Rendezőt még nem kapott a Thor harmadik eljövetele, de a pletykák szerint a Marvel vissza szeretné csábítani Kenneth Branaght, aki anno az első részt dirigálta. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket a filmmel kapcsolatban, pláne annak tudatában, hogy Thor egyedüli Bosszúálló tagként nem lesz jelen a Polgárháborúban, ami 2016. május 6-án nyitja meg a harmadik fázist, míg a Thor: Ragnarok csak 2017. november 3-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.