Hirdetés

Az amerikai elnöktől kérték, hogy Ben Affleck ne legyen Batman

|

Továbbra is az a téma van napirenden, hogy Ben Affleck bújhat Batman bőrébe, a rajongók pedig nem ismernek lehetetlent: petíciókat indítottak a döntés ellen, sőt, még az amerikai elnököt is bevonnák.

Hirdetés

Meglepő fordulatról számolhatunk be a Ben Affleck - Batman ügyben.A Variety szerint rengeteg rajongó petíciót indított a hír hallatára, hogy minél több ellendrukkert gyűjtsön maga köré és elérjék, hogy a Warner Bros. a nép szavára meghátráljon. Akadt olyan is, amely 18.000 aláírást tudott felmutatni nem sokkal a megjelenése után. Eközben akadtak olyanok is, akik meg sem álltak az amerikai elnökig, ugyanis a Fehér Ház honlapján indítottak petíciót kérve Barack Obama elnököt arra, hogy tegye illegálissá azt, hogy Ben Affleck legyen Batman. A petíciót azóta már eltávolították a honlapról, de mindenképpen szellemes megnyilvánulás volt. Hogy a hír végére mondjunk valami pozitívat is, a Bosszúállók rendezője és egyben a Marvel legnagyobb ütőkártyája, Joss Whedon Twitteren kifejezte véleményét a Warner döntésével kapcsolatban és Whedon azt mondta, hogy Ben Affleck remek választás volt Batman karakteréhez, bízik a színész képességeiben és az Affleck - Cavill párosítás pazar. Ti melyik táborral értetek egyet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.