Hirdetés

Az Amerikai história X rendezőjének új alkotása

|

Nagy felbontású kép érkezett az Amerikai história X készítőjének következő filmjéből, ami Detachment címen fut és a körülmények mellett a stáblista sem kutya.

Hirdetés

Tony Kaye kezei közül kerül ki a Detachment című dráma, ami a Tribeca Film Festival keretein belül mutatkozott be. Adrien Brody áll a középpontban, de mellette ott lesz még Christina Hendricks, Bryan Cranston, Marcia Gay Harden, Lucy Liu, Blythe Danner és William Peterson, a forgatókönyvet pedig Carl Lund jegyzi, akinek ez az első műve. A Detachment 2012-ben lát majd napvilágot, a sztori pedig így alakul: egy tanár, bizonyos Henry Barthes (Brody) áll, aki ígéretes tehetség de apátiája megakadályozza őt abban, hogy érzelmileg kötődjön a körülötte lévőkhöz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.