Hirdetés

Az amerikai premierrel egy időben indul hazánkban Az ifjú Sheldon harmadik évada

|

Szeptember végén debütál Amerikában az Agymenők testvérsorozatának, Az ifjú Sheldon harmadik évada, melyet az HBO azonnal be is mutat hazánkban.

Hirdetés

Az Agymenők a világ egyik legsikeresebb vígjátéksorozata volt, és olyan kultusz alakult ki körülötte, hogy még azok is ismerik a Sheldon Cooper nevet, akik talán egy részt sem láttak ebből a szerethető geek-kalandból. Nem csoda, hogy a sorozat spinoffja, a 2017-ben indult Young Sheldon is hatalmas siker lett, epizódonként több mint 10 milliós nézőközönséggel az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Az ifjú Sheldon pedig nemcsak a tengerentúlon, hazánkban is megtalálta a közönségét, akiknek most egy igazán jó hírrel szolgálhatunk. Az HBO ugyanis az amerikai premiert követően azonnal, magyar idő szerint szeptember 27-én már elérhetővé is teszi a széria harmadik évadnyitó epizódját az HBO GO-n. A részt eredeti nyelven, magyar felirattal élvezhetik a rajongók. A folytatás pedig hetente érkezik majd, akárcsak Amerikában.

A sorozat folytatásában ismét azt követhetjük majd figyelemmel, hogy az átlagon felüli intelligenciával megáldott tizenéves Sheldon Cooper hogyan próbál beilleszkedni a körülötte lévő világba, miközben családja és barátai próbálják kezelni egyedi szellemi képességeit. A sorozat harmadik évada 22 részből áll, és egyelőre nem tudni, hazánkban mikor kerül majd adásba a magyar nyelvű változat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.