Hirdetés

Az amerikai rasszisták támadják a Thor-filmet

|

A Thor című szuperprodukció bojkottjára szólít fel egy amerikai szervezet, amely a fehérek felsőbbrendűségét hirdeti

Hirdetés

A Council of Conservative Citizens (Konzervatív Polgárok Tanácsa) azt nehezményezi, hogy a képregényből készült filmben az egyik istent egy fekete bőrű angol színész játssza, márpedig szerintük a norvég mitológiában ilyesmi nem fordulhat elő. A szerzői jogokat birtokló Marvel Comics nem szállt vitába a szervezettel, inkább ügyesen megkerülte a kérdést. A kiadó szerint a Thorban szereplő istenszerű asgardiak nem konkrétan a Walhalla istenei, inkább idegen lények, akik valaha a Földön is jártak, és hatással voltak az emberi civilizáció fejlődésére, így a vikingekére is. Heimdall istent tehát nyugodtan játszhatja az afrikai ősökkel bíró Idris Elba. (A hip-hop zenészt a Drót című sorozatból is ismerhetjük.) /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.