Hirdetés

Az Andor showrunnere elmagyarázta, hogy miért nem láthatjuk K-2S0-t a sorozatban

|

A széria főszerepét játszó Diego Luna is kifejtette erről a véleményét.

Hirdetés

Szeptember végén érkezik a Disney+-ra a Star Wars-univerzum következő fejezete, az Andor, ami a Zsivány Egyesből ismert Cassian Andor (Diego Luna) kalandjaiba nyújt egy kis betekintést. Bár sokan várták, hiszen Andor társaként ismerte meg a nagyközönség, K-2S0 nem lesz benne a sorozatban.  A sorozat alkotója, Tony Gilroy szerint ennek több oka is van.

Hirdetés

Gilroy a következőt nyilatkozta a Television Critics Association (azaz a televíziós kritikusok egyesületének) sajtóturnéján:

Ennek több oka is van a történet szempontjából. Én azt mondom, hogy várjuk ki a végét. Alig várjuk, hogy elmesélhessük. Nehéz magaddal vinni egy birodalmi droidot úgy, hogy ne hívd fel mások figyelmét. Nehéz teher. Amikor behozzuk őt, nem fogjuk a háttérbe szorítani és elfelejteni, hanem a lehető leglátványosabb módon vonultatjuk fel a karakterét.

Diego Luna csak ennyit tett hozzá a témához:

Van még öt évünk [a Zsivány Egyes eseményeiig]. Ha már akkor ismerte volna K2-t, akkor nem kellene min keresztül mennie.

Gilroy később hozzáfűzte, hogy az Andor utolsó epizódja (a huszonnegyedik) közvetlenül a Zsivány Egyes nyitójelenetébe vezet majd át. A sorozat első három epizódja szeptember 21-én debütál a Disney+-on. 

Ti várjátok a legújabb Star Wars-kalandot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.