Hirdetés

Az Apple társalapítója dicsérte az új Steve Jobs mozit

|

Hirdetés

A Universal gondozásában készült Steve Jobs életrajzi film az ősz egyik legjobban várt filmje. A kiváltságosabbak viszont már szemügyre vehették Steve Jobs életének legújabb feldolgozását a hétvégén megrendezett Telluride filmfesztiválon. Természetesen Steve Wozniak is megjelent, akit a filmben Seth Rogen alakításában láthatunk majd.  A Deadline szemfüles újságíróinak magasztalóan beszélt a színészekről és elismerte film készítőinek munkáját, hogy ilyen pontosan sikerült Steve Jobs történetét a vászonra adaptálni:

Láttam egy nyers verziót, és miközben néztem, teljesen úgy éreztem, hogy tényleg Steve Jobs-ot és a többieket (ezalatt értve Seth Rogen tökéletes játékát is) láttam, nem pedig színészeket. Csodálatos munkát végzett Danny Boyle (a rendező) és Aaron Sorkin (a forgatókönyvíró) is, nagyon hiteles lett.
Talán emlékeztek rá, amikor Wozniak erős kritikát fogalmazott meg a 2013-ban, Ashton Kutcher főszereplésével készült Jobs életrajzi filmről, szerinte teljesen rosszul, hiteltelenül ábrázolták a történet némely elemeit. Az új, Michael Fassbender által megformált Jobs film, Walter Isaacson 2011-es Steve Jobs életrajza című könyvén alapul. Sorkin forgatókönyve a három különböző fajta Apple termék, az eredeti Mac, az Apple Next és az eredeti iPod megjelenésének időszakát dolgozza majd fel. Azt, hogy a rajongók kedvelik-e majd vagy sem, leghamarabb csak az októberi 9-én esedékes premier után tudhatjuk meg. Michael Fassbender és Seth Rogen mellett feltűnik még Kate Winslet Joanna Hoffman, a Mac egykori marketing igazgatójának szerepében és Jeff Daniels, mint John Sculley, az Apple egykori ügyvezető igazgatója. Viszont láthatjuk még Katherin Waterstont Chrissan Brennan szerepében, aki Jobs ex-barátnője volt és nem utolsó sorban Andy Hertzfieldet, az Apple Machintos eredeti fejlesztő csapatának egyik tagját Michael Stuhlbarg alakításában. A film nagy esélyekkel indul, megvan benne minden potenciál, hogy az idei Oscar-gálán a díjazott filmek közé kerüljön. Ti mit gondoltok, kapni fog jelölést és ha igen, képes lesz szoborra váltani azt? https://www.youtube.com/watch?v=aEr6K1bwIVs
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.