Hirdetés

Az Arkham lesz az új Batman film középpontjában?

|

Christopher Nolan saját bevallása szerint is lezárta élete Batman szakaszát, a Felemelkedéssel minden kérdésre válaszolt, amire szeretett volna, de akkor mégis hogyan alakul a bőregér jövője?

Hirdetés

Az egy percig sem volt kétséges, hogy a Warner Bros. nem hagyja, hogy egy polc alján porosodjanak a Batman jogok és inkább előbb, mint utóbb előrukkol egy reboottal, folytatással, előzménnyel vagy akármi mással, csak pénzt hozzon. Most azonban mozgolódás történt a stúdió környékén, ugyanis a Warner levédetett pár beszédes domain nevet, amelyeket a folytatásban találhattok meg. A domainok szövegei között akad nem egy és nem kettő olyan cím is, melyek simán elmehetnének egy a Nolan univerzumához passzoló mozifilm nevének, de sokan azt találgatják, hogy inkább egy újabb Batman játékot kapunk, méghozzá attól a Rocksteady fejlesztőcsapattól, akik korábban sikerre vitték a Batman: Arkham Asylum és Batman: Arkham City produktumokat. Akármelyikről is van szó, nagyban reménykedünk, hogy a Warner nem kapkodja el a következő Batman epizódot és minőségi terméket pakol le elénk az asztalra. Mindenesetre játsszunk el a gondolattal: ha valóban a sötét hangulatú Arkham elmegyógyintézet lenne a film középpontjában, kit szeretnétek rendezőnek, főszereplőnek és főellenfélnek hozzá? Várjuk a tippeket!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.