Hirdetés

Az Arrow és Flash fogja bemutatni Hawkmant

|

Hirdetés

Már volt róla korábban hír, hogy White Canary karaktere az Arrow-ban lesz felvezetve, hogy a Legends of Tomorrow-ban már teljes értékű tagként nyomhassa, de most úgy néz ki, hogy nem ő lesz az egyetlen. Mivel Hawkgirl is komoly szerepet kap az új sorozatban, mindenki előre sejtette, hogy Hawkmanre sem kell majd sokat várni, akit az Arrow-ban és a Flash-ben láthatunk majd először. Hawkman az egyiptomi Khufu herceg reinkarnációja, aki az idők folyamán felfedezte a "kilencedik fémet", és így tett szert képességére, a gravitáció manipulálására és repülni is tud. A hétköznapokban Carter Hall néven fut és Hawkgirl szerelme.

Hawkman egy karizmatikus bölcs, akinek a saját ideje rég elmúlt. Egy igazi született vezető, egy cseppnyi sármmal és önbizalommal, végülis ez azért van, mert több, mint 5000 éves. Minden egyes alkalommal, amikor újjá születik emlékszik az előző életére (a képregényekkel ellentétben), Hawkgirl viszont nem, vagyis amikor először találkoznak Kendra Summersnek ötlete sem lesz, kicsoda Carter.
Még nem tudni, hogy fog vele összefutni Oliver és Barry, de nem valószínű, hogy elsőre megtalálják majd a közös hangot. Addig is nem elfelejteni, hogy a Legends of Tomorrow csak 2016-ban, míg az Arrow és a Flash már októberben debütál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.