Hirdetés

Az Arrow főgonosza feltűnik a The Flash-ben és a Legends of Tomorrow-ban is!

|

Hirdetés

Múlt héten kezdődött A zöld íjász (Arrow) 4. etapja, melyben a rajongók már láthatták is az évad főgonoszát, Damien Darhkot (Neal McDonough) akció közben. Amíg találgatjuk, hogy vajon mit tartogat, és mi a terve ennek az aljas karakternek Oliver Queennel (Stephen Amell) és csapatával, a színész megerősítette egy interjúban, hogy karaktere bizony fel fog tűnni a The Flash és a DC’s Legends of Tomorrow-ban is.

Múlt héten forgattam egy epizódot a Legends of Tomorrowoz - és én ugyanúgy nézek ki 1975-ben, mint a jelenben, de nem rendelkezem olyan magabiztossággal, mint most. Szóval ez elég vicces, hogy különböző időpontokban szerepelek, tudod? Visszamenni az időben a Legendákkal, majd feltűnni a The Flash-ben. Én csak ez az őrült, szórakoztató, élvezz-mindent-míg-megölök-mindenkit típusú karakter vagyok.
Tudjuk, hogy a Legends of Tomorrow fő elemét az időutazás fogja kitenni, és mint láthattuk, A zöld íjász (Arrow) premierjében Damien Darhk mágikus tulajdonságokkal rendelkezik, és több száz éves. Valószínűleg így lehetséges, hogy Damien ugyanúgy néz ki 1975-ben, mint a jelen korban. A színész azt elárulta, hogy valamiféle kapcsolata is lehet a Legends of Tomorrow főgonoszával, Vandal Savage-zsal (Casper Crump).
Élvezem a hatalmat, amim van, mert úgy érzem eljött az én időm. Ez nem Savage ideje, ez nem Ra’s al Ghul ideje. Ez Damien Darhk ideje.
De nem ez az egyedüli crossover, amit eddig bejelentett a CW a sorozataik között. Caity Lotz visszatér Sara Lance szerepébe, aki a Fehér Kanáriként fog feltámadni egy közelgő Arrow epizódban, mielőtt csatlakozna a Legends of Tomorrow-hoz. Sokan úgy gondolják, hogy a feltámadásnak köze lesz Matt Ryan vendégszerepeléséhez, aki szintén feltűnik majd egy részben, mint John Constantine. Végezetül pedig a Legends of Tomorrow új szereplői, mint Falk Hentschei (Hawkman) és Casper Crump (Vandall Savage) is egy bizonyos ponton feltűnnek majd az Arrow-ban és a The Flash-ben is. A Legends of Tomorrow csak jövő tavasszal debütál, és nem tudni, mikor tűnik majd fel Damien Darhk a The Flash-ben, mindenesetre mi kiváncsian várjuk, mi sül majd ki az egészből. Ti várjátok, hogy Darhk belekössön Flash és a Holnap Legendái dolgaiba?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.