Hirdetés

Az Ashley Madison-botrány a TV-ben folytatódik?

|

Hirdetés

Az elmúlt hetek egyik legforróbb bulvár témája az Ashley Madison nevű honlap feltöréséből fakadó botrány, aminek köszönhetően több mint 30 millió felhasználóról derült ki világszerte, hogy valamilyen úton-módon megcsalta a párját. Az eset akkora port kavart és annyira aktuális, hogy az OutEast Entertainment és a Marblemedia máris sorozatot akar készíteni belőle. Egyelőre a stúdiók még azt a csatornát keresik, melyekben lenne akkora mersz, hogy levetítsék a sorozatot, ami erősen kérdéses. A pilotot Jennifer Kennedy, illetve Ian MacDonald írta, előbbi a Justifiedben működött közre korábban. A valósággal ellentétben a Thank You Ashley Madisonban a honlapot egy „jó anya” alapítja mindenféle hátsó szándék nélkül csupán azért, hogy el tudja tartani a családját. Természetesen a közelmúltbeli hackertámadás sem maradhatna ki a történetből, de konkrétumokat még senki sem tudott megosztani, mivel a berendelésre várnak. A kényes téma miatt igen csak elképzelhetetlen, hogy az országos csatornák valamelyikén kössön ki a botrányos honlapról szóló széria, de valamelyik kábelcsatorna, vagy esetleg a Netflix talán látni fog potenciált a Thank You Ashley Madisonban.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.