Hirdetés

Az Assassins Creed film a videójátékok világában játszódik

|

Hirdetés

Alig pár napja, hogy megcsodálhattuk Michael Fassbendert teljes felszerelésben, mint Callum Lynch. Hétfőn kezdődik a forgatás, és ennek okán a tartalomért felelős vezető, Aymar Azaizia, Twitteren az Assassins Creed hivatalos oldalán tartott egy kérdezz-felelek minieseményt. Sok mindenre rávilágított, de a legfontosabb talán az, hogy a film ugyanabban az univerzumban fog létezni, mint a játékok. Saját története lesz, de sok ismerős karakterrel is találkozhatnak majd a rajongók.

Ugyanazon a világon osztozunk. A film eseményei hatással lesznek a játékainkra, képregényeinkre és könyveinkre. Ez egy teljesen új sztori, ami új karaktereket vezet be az univerzumba. Elképzelhető, hogy találkozni fogtok néhány ismerős arccal is.
Azaizia a korábbi pletykát is megerősítette, hogy Fassbender két karaktert játszhat el: Callum Lynchet napjainkban és Aguilar de Agarorobot a spanyol inkvizíció idején. A játékosoknak valószínűleg nem újdonság, hogy Lynchet kifejezetten a filmnek találták ki, de a játékokból ismert Abstergo vissza fog köszönni. Egy zseniális technológiának köszönhetően Lynch képes lesz felidézni az őseinek az emlékeit és így megtapasztalhatja Aguilar felmenőjének az életét a 15. századi Spanyolországban. Rájön, hogy egy titkos társaság, az Asszaszinok leszármazottja, ezért tehet szert elképzelhetetlen tudásra és mesteri mozdulatokra, hogy kiiktasson a jelenben egy gonosz és hatalmas Templomos szervezetet. A filmet Justin Kurzel rendezi, akinek Fassbenderrel közös filmje, a Macbeth nemsokára a mozikba kerül. Michael mellett Marion Cotillard (Eredet) kapta a női főszerepet, de láthajuk még Ariane Labedet (Szerelemsziget) és Michael K. Williamst (12 év rabszolgaság). A forgatókönyvet Scott Frank, Michael Leslie (Macbeth), Bill Collage (A szállító: Örökség) és Adam Cooper (Exodus: Istenek és Királyok) írta. Mivel jövőhéten kezdődik a forgatás, ráadásul ugye talán az egyik legjobban várt játékadaptációról van szó, folyamatosan érkezni fognak a közeljövőben a hírek és az első képek. (Egy poszter már volt.) A premier 2016. december 21-ére van kitűzve. Az egész Twitteres kérdezz-feleleket itt lehet megnézni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.