Hirdetés

Az Avatar sztárja csatlakozna a Deadpool 2-höz

|

Hirdetés

Figyelem! Spoiler! A 20th Century Fox már akkor bejelentette, hogy jön a Deadpool folytatása, amikor a film még meg sem jelent, de ez nem meglepő a hatalmas siker és a stáblistás jelenet láttán. A készítőknek hatalmas tervei vannak a második résszel, amelynek részese lehet az Avatar sztárja, Stephen Lang is, már ha Ryan Reynoldsék felfigyelnek rá. A Deadpool 2-ben fel fog bukkanni egy olyan karakter is, akit már a Deadpool stáblistás jelenetében beharangoztak, ő pedig nem más, mint egy X-Men, Kábel (Cable). A szájmenésben szenvedő antihős akkor azzal poénkodott, hogy Mel Gibson, Dolph Lundgren vagy Keira Knightley játszhatja el a mutánst (utóbbi úgyis eljátszik mindent), viszont hivatalosan még senkit sem szerződtettek le a szerepre.

Cable-X-Force
Stephen Lang, az Avatar rosszfiúja a Twitterjén kampányol azért, hogy ő bújhasson Kábel bőrébe és arra kérte rajongóit is, hogy terjesszék az igét, ami így talán eljut a Deadpool 2 illetékeseihez és meggyőzi őket, hogy Lang lenne a tökéletes választás: Nekünk bizony tetszik az ötlet. És nektek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.