Hirdetés

Az Avengers: Infinity War forgatókönyve nehezen készül

|

Nagyon lassan haladnak a forgatókönyv írásával az Avengers: Infintiy War írói, mert túl sok eseményre és karakterre kell figyelniük a Marvel Filmes Univerzumában.

Hirdetés

Az Avengers: Infinity War első részéig (2018. május 4.) még rengeteg idő van, legalábbis filmes szemmel nézve, hisz addig még 5 különböző Marvel film kerül a mozikba, ezek a: Doctor Strange (november 5.), Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017. május 4.), Spider-Man: Homecoming (2017. július 7.), Thor: Ragnarok (2017. november 3.) és Black Panther (2018. február 16.), illetve a második rész (2019. május 3.) előtt még láthatjuk Hangya és a Darázs közös kalandját (2018 júlus 6.) és Captain Marvelt (2019. március 8.). A két részt együtt fogják leforgatni, a költségek csökkentése miatt, ahogy tette ezt például a Warner a Hobbit esetében is. Novemberben kezdenek el dolgozni, ami egy masszív 9 hónap munka után fog véget érni.

Hirdetés

A Marvel univerzumában minden mindenre hatással van, ezért nagyon észnél kell lenni, hogy melyik filmben mi történik, mi lesz az egyes karakterek sorsa stb. Az Infinity War forgatókönyve például a mai napig nincs teljesen kész és az írók, Stephen McFeely és Christopher Markus, szerint még rengeteget verzió fog elkészülni a forgatásig, sőt lehet, hogy egyes események, akárcsak a sorozatoknál, a munkálatok folyamán még változhatnak. Egyelőre arról sincs még pontos információjuk, hogy melyik karaktereket kell majd használniuk, egy-két nyilvánvalón kívül (nem tudjuk melyikeket, mert nem oszthatták meg az újságírókkal).

A többi film írójának munkájába egyáltalán nem szólhatnak bele, de kérhetik, hogy bizonyos karakterek a saját kalandjuk végén egy bizonyos szituációba kerüljön, ahonnan könnyű tovább dolgozni vele. Elég homályosan fogalmaztak úgy általánosságban, de annyi elég világos, hogy mindig egy kevés információval dolgoznak és ahogy egyre több mindent osztanak meg velük, úgy tudják bővíteni a jelenetek és fejleszteni a karaktereket, de egyelőre meg van kötve a kezük.

Azt egyikük sem állította, hogy a körülmények igazán ideálisak lennének, de minden tőlük telhetőt megtesznek és a szükséges támogatást is megkapják fentről. Lehet, hogy lassan ennyi ember és stáb munkáját már képtelenség lesz összehangolni, de elmondták, hogy nincs miért aggódni, mert a Marvelnél már csak így működnek a dolgok, ez az univerzum építéssel jár, illetve a két rendező Anthony és Joe Russo, és Kevin Feige mindent kézben tart.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.