Hirdetés

Az AZ második része még ijesztőbb lesz

|

Talán még az első is egy bohóckodásnak fog tűnni mellette?

Hirdetés

A Stephen King nagy sikerű, 1986-ban kiadásra került regénymonstrumából, az AZ-ból készült film világszerte rémített holtra mindenkit és vette le lábáról azokat a nézőket, akik vevők a horrorisztikusabb beütésű felnövéstörténetekre.

Hirdetés

A minden idők egyik legnyereségesebb horror (700 millió dollár világszerte) mint azt tudhattuk eddig is, nem marad folytatás nélkül (lévén, hogy Andy Muschietti csak a regény felét vitte eddig vászonra), a dátum is ki van tűzve (2019. szeptember 6) és Jessica Chastain-t is megnyerték a női főszerepre, a rendező pedig arról beszélt a CinemaCon-on, hogy bizony lehetett bármennyire is ijesztő az első rész, a folytatás azzal a lendülettel rá fog kontrázni. 

Hozzátok a felnőtt pelenkáitokat!

Nyilatkozta Muschietti. A célzást értjük. Jó horrorfilmet mindig szívesen fogadunk, pláne ha ilyen értő kezek között készül. Szeretünk megijedni, szeretünk félni. Szeretjük a felnőtt pelenkákat magunknál hordani. Visszük a moziba is, Andy! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.