Hirdetés

Az Éhezők Viadala: A kiválasztott 2. rész - Itt az újabb előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

A stúdiók nyári slágerfilmjei lassan kezdenek kifutni, éppen ezért már az év végére kezdenek gyúrni. A tegnapi Spectre előzetest követően most befutott Az Éhezők Viadala franchise zárófejezetének az újabb kedvcsinálója. Noha a múltkori trailer talán hangulatosabb volt, a Fecsegőposzáta (a földkerekség egyik jelenlegi legnagyobb csillaga, Jennifer Lawrence) végső megmérettetése egy újabb "viadalon" kellően drámainak és látványosnak ígérkezik, hiszen Snow elnök (Donald Sutherland továbbra is élvezettel hozza a szemétládát) nem adja magát egykönnyen. A mindent elsöprő finálé - legalábbis az idei egymásra licitáló Box Office rekordokba lesz beleszólása - november 20-án borítja lángba a vásznakat (valamint most láthatjuk utoljára a tragikusan elhunyt Philip Seymour Hoffmant is) és az előző két részhez hasonlóan szintén Francis Lawrence rendezésében. Frissítés: megérkezett a magyar feliratos előzetes is a HorcruxFinderChannel jóvoltából. Frissítés #2: a széria záróakkordjának előzetese most már szinkronosan is megleshető. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=qOP264L4mCw Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=ZvqtPTVE3GE&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=n-7K_OjsDCQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.