Hirdetés

Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész - Megérkezett az első előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Novemberben befejeződik a hatalmas népszerűségnek örvendő Az éhezők viadala széria is. A három regény feldolgozását a várható gigászi bevételek reményében a stúdió négy részre osztotta, így az utolsó könyvet két fejezetben élvezhetik a rajongók: az első már tavaly novemberben bemutatkozott a Fórum Hungary forgalmazásában, a második első előzetesét viszont csak most kaptuk meg. De milyen előzetes ez, kérem! A november 19-én megjelenő Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész trailere rendkívül eseménydús és nem csupán azért, mert Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és a Kapitólium küzdelme ebben a részben csúcsosodik ki, hanem mert egy tempójában lassabb első rész vezetett egészen eddig a végkifejletig. Régi és új (például Gwendoline Christie a Trónok harcából) szereplők egyaránt felbukkannak majd, de beszéljen inkább helyettünk az új videó: Frissítés: Itt is a feliratos változat! Frissítés #2: Megérkezett a szinkronos változat is! Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=SoN_xfJbDa4 Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=s3df97Kwmrw&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=cbd_s-486vQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.