Hirdetés

Az éhezők viadala - Az utolsó poszter

|

Immáron a Lionsgate berkeibe tartozik Az éhezők viadala című film, melyhez kiadták a legutolsó posztert is a márciusi debüt előtt. Vajon megtudja ismételni az Alkonyat sikerét?

Hirdetés

Suzanne Collins nagysikerű regényének adaptációja hamarosan ksi hazánkban is bemutatkozik a nagyközönség számára, egy nappal a világpremier előtt. A Lionsgate egészen korán, két hónappal a film debütálása előtt kiadta legutolsó poszterét, melyen a főszereplő-kisasszony, Katniss (Jennifer Lawrence) kapott helyet, ahogy félreérthetetlen nézéssel adja ellenségei tudtára, hogy nem ildomos vele ujjat húzni. Az éhezők viadala rendelkezik már bemutatóval is, korábbi anyagainkat pedig errefelé találjátok róla.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.