Hirdetés

BRÉKING: Előzményfilm készül Az éhezők viadalához!

|

A viadal még csak most kezdődik.

Hirdetés

Sokunkat valódi futótűzként ért a hír nemrégiben, mikor kiderült, hogy Suzanne Collins egy előzményt tervez kiadni a nagy sikerű Az éhezők viadala trilógiájához, melyről természetesen már akkoriban felröppentek olyan pletykák, miszerint a Lionsgate természetesen ezúttal is filmre szeretné vinni az írónő történetét.

Hirdetés

Majdnem egy évvel később most végre hivatalossá váltak ezek a híresztelések, ugyanis a Lionsgate ma bejelentette, hogy valóban feldolgozzák a The Ballad of Songbirds and Snakes címre keresztelt regényt, amihez már a tökéletes rendezőt is sikerült leszerződtetniük. Nem meglepő módon a direktori székben immáron negyedik alkalommal az a Francis Lawrance foglal majd helyet, akinek a széria második részét, a Futótüzet, valamint a két részesre bontott grandiózus lezárást, a Kiválasztott 1-2-t egyaránt köszönhetjük. A forgatókönyvért felelős teendőket maga Collins fogja végezni, méghozzá egy újabb visszatérő, Michael Arndt (Toy Story 3, Az éhezők viadala: Futótűz, Star Wars: Az ébredő Erő) segedelmével. 

Collins május 21-én megjelenő regényének történetéről egyelőre mindössze annyit lehet tudni, hogy az 64 évvel Az éhezők viadala eseményei előtt veszi majd fel a fonalat. A főszerepben az ekkor még mindössze 18 éves Coriolanus Snow - a Donald Sutherland által játszott későbbi Snow elnök - tetszeleg majd, aki azt a feladatot kapja, hogy mentorként segítse egy fiatal, 12. körzetből származó lány felkészülését a tizedik jubileumi éhezők viadalára. Az ígéretek szerint a The Ballad of Songbirds and Snakes teljesen új megvilágításba fogja helyezni mindazt, amit megismerhettünk Az éhezők viadala-trilógiában.

A nagy bejelentés ellenére a Lionsgate jelenleg nem tűzött ki konkrét premierdátumot a filmhez, azonban tekintettel arra, hogy egyelőre még az alapanyagul szolgáló regény sem jelent meg, valószínűleg erre valamikor a könyv érkezése után kerülhet sor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.