Hirdetés

Az éhezők viadala: Futótűz - Banner

|

Mai napon a Lionsgate meglepett minket egy új bannerrel a legújabb, Az éhezők viadala című filmhez. A poszteren megtalálható az összes versenyző, aki részt fog venni a "küzdelmeken". Szerintetek ki fog nyerni? Az öreg hölgynek egyáltalán van esélye? Nemsokára kiderül...

Hirdetés

Miután Katniss (Jennifer Lawrence) és Peeta (Josh Hutcherson) diadalmaskodtak az Éhezők Viadalán továbbra sem pihenhetnek, hiszen részt kell venniük egy bizonyos Győzelmi Körúton, amely során végigjárják az összes körzetet. Időközben az is kiderül, hogy egy lázadás szerveződik a Kapitólium ellen, míg utóbbi már szervezi a következő Éhezők Viadalát, ez viszont más lesz, mint az eddigiek. A főszereplők mellett visszatér Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Woody Harrelson és Donald Sutherland, valamint Philip Seymour Hoffman is beköszön. Az éhezők viadala: Futótűz november 21-én jelenik meg Magyarországon. Akik olvasták a könyvet, azok szerint a második rész a legizgalmasabb mind közül, meglátjuk Francis Lawrence (Legenda vagyok, Constantine) rendező miképpen tud gazdálkodni az alapanyaggal. Banner a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.