Hirdetés

Az Éhezők Viadala: Futótűz - Plakát

|

A mai nap is jól kezdődik, a Lionsgate megajándékozott minket a legújabb Éhezők Viadalának vadonatúj plakátjával.

Hirdetés

A hivatalos trailer után megérkezett az első plakát is, amin Jennfier Lawerenece-t láthatjuk. A történet szerint, Katniss és Peeta megnyerték az Éhezők Viadalát, de nem dőlhetnek még hátra, ugyanis részt kell venniük a Győzelmi Körúton, aminek során végigjárják a körzeteket. Időközben ráébrednek, hogy egy lázadás készülődik a Kapitólium ellen, ami viszont készül a következő Éhezők Viadala játékra, ami megváltoztatja egész Panemet. Főbb szerepekben Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Sam Claflin, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Jena Malone, Jeffrey Wright, és Amanda Plummer, november 22-én mutatják be a filmet külföldön. (Katt a plakátért)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.