Hirdetés

Az éhezők viadala - Készülhet egy ötödik rész is?

|

Hirdetés

Suzanne Collins trilógiájából már így is négy film készül három helyett - igazodva a pár éve bejött divathoz, miszerint egy könyvet több filmben visznek vászonra. A kiválasztott így kettébontva kerül a mozikba (a második részét idén novemberre várjuk) - de állítólag van esély arra, hogy még egy, ötödik filmmel is bővüljön a repertoár. Minderre a Peeta Mellark-ot alakító Josh Hutcherson elszólásából következtet mindenki, jól felcsigázva a rajongókat. A Comic-Conon tiszteletüket tették Az éhezők viadalának sztárjai is, nevezetesen Hutcherson mellett még Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth is - akiket Conan OBrien meginterjúvolt a Conra kitelepített műsorában. A műsorvezető megkérdezte a színészeket, hogy tudnak-e valamit Az éhezők viadalának esetleges folytatásáról. Erre Hutcherson elszólta magát:

"Van egy..."
Majd mikor észbe kapott, így folytatta:
"Bocsánat, de erről nem mondhatok semmit. Majd meglátjuk, hogy mi lesz."
Hát, ez eddig még akármi lehet - akár egy kis megjátszott reklámfogás is, hogy még nagyobb figyelmet kapjon A kiválasztott második része. A szóban forgó részletet Conan OBrien műsorából itt megnézhetitek:  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.