Hirdetés

Az éhezők viadala - További három folytatás

|

Bár a Suzanne Collins nevével fémjelzett regénysorozat csak három könyvből áll, a Lionsgate döntésének értelmében négy filmre osztják szét a történéseket.

Hirdetés

2008-ban adták ki Az éhezők viadala c. Suzanne Collins könyvet, majd egy évvel később megjelent a folytatása Futótűz (Catching Fire) néven, tavaly pedig a trilógia befejező darabját élvezhettük a Mockingjay személyében. A Lionsgate megszerezte a regények megfilmesítési jogait, de a szokványos trilógia helyett négy részletben gondolkodnak, valószínűleg az utolsó epizódot két félre osztva szeretnék bemutatni. Az éhezők viadala filmváltozatát Gary Ross (Pleasantville, Vágta) álmodja vászonra, a főbb szerepekben Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci és Lenny Kravitz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.