Hirdetés

Az élet utat tör magának: Jurassic-napok a Cinema MOM-ban!

|

Ha újra élveznénk a franchise korábbi részeit, vagy pótolnánk azt, ami kimaradt, itt a nagy lehetőség!

Hirdetés

Belegondolni is félelmetes, hogy Steven Spielberg klasszikusa, a Jurassic Park huszonöt éve tűnt fel a mozikban, és tett dínóőrültté egy komplett generációt. Ebből adódóan könnyen megeshet, hogy a franchise fiatalabb rajongói mit sem tudnak a dicső kezdetről. Esetleg a ma már a harmincas, negyvenes vagy ötvenes éveiket taposó érdeklődők merengenek el azon, hogy jó lenne újra a nagyvásznon megtekinteni a kedvencüket.

Hirdetés

A Cinema MOM Klasszik filmklubjának köszönhetően ez a családi programnak sem utolsó vágy teljesülhet. Sőt, ennél többet kapunk, mivel a Jurassic World: Világuralomra való hangolódás jegyében a moziban levetítik a széria fősodrának öt eddigi epizódját. A sorrend az alábbi:

  • június 3. 19:30 - Jurassic Park
  • június 4. 19:30 - Jurassic Park 2. - Az elveszett világ
  • június 5. 19:30 - Jurassic Park 3.
  • június 6. 19:30 - Jurassic World
  • június 7. 19:30 - Jurassic World: Bukott birodalom

Amennyiben tehát elmerülnénk a múltban, vagy éppen az újabb felvonásokat néznénk meg (természetesen magyar szinkronnal), itt a kiváló alkalom! Ti elmentek majd?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.