Hirdetés

Az eljövendő múlt napjaival nyílt meg az út az X-Men-Gambit-Deadpool crossover előtt

|

Hirdetés

Igazából, ha az egyre bővülő filmes univerzumok tendenciáit figyelembe vesszük, egyáltalán nem meglepő a hír, mellyel Simon Kinberg producer/író szolgáltatott, miszerint létrejöhet egy crossover a Fox mutánsai, azaz X-Men, a Gambit és a Deadpool hősei és antihősei között.

"Az Eljövendő múlt napjaival igazából az egész idővonalat újraindítottuk, és ha nem is törölte el teljesen, de jelentősen megváltoztatta az X-Men trilógia eseményeit, és minden ami történik 1973-tól az az új kánon része lesz. Egyszóval a Gambit és a Deadpool filmek egy olyan világ részét képezik, melyet Az eljövendő múlt napjai formáltak olyanná, amilyenné. Ez még nem jelenti azt, hogy a karakterek folyton kapcsolatban fognak állni egymással, hiszen nincs benne az összes hős az összes filmben, de ugyanazok a szabályok érvényesek rájuk. De különböző filmekben összefuthatnak egymással a hősök."
Szóval a Marvel, a DC, illetve a Universal szörnyes filmuniverzuma után kapunk egy újabbat, ezúttal a Foxtól. Csak nehogy a végén beleessenek a bőség zavarába…
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.