Hirdetés

Az Élősködők rendezőjének új filmjében Robert Pattinson lesz a főszereplő

|

A színész egy, a halálból visszatérni képes telepest alakít majd Edward Ashton regényének filmadaptációjában.

Hirdetés

Az Élősködőkkel az ágazat élvonalába berobbanó Bong Joon-Ho a jelek szerint tartja a szokásos munkatempóját, mivel egyre több információ derül ki a jellemzően három-négy évente új alkotással jelentkező dél-koreai direktor következő projektjéről. A jelenleg még cím nélküli sci-fi, aminek Joon-Ho a forgatókönyvét is jegyzi, Edward Ashton Mickey7 című regényének átirata lesz.

Hirdetés

Ebben egy a halála után regenerálódó és feltámadó, ráadásul emlékeit is megőrző telepes hányattatásait ismerhetjük meg, akinek egy barátságtalan jégvilág kolonizálása a feladata. 

A balszerencsés flótást Robert Pattinson (A világítótorony, Batman) fogja alakítani. Rajta kívül még Mark Ruffalo (Bosszúállók, Spotlight) Toni Collette (Örökség, Tőrbe ejtve) Steven Yeun (Minari, Nem) és Naomi Ackie (Star Wars: Skywalker kora, A ki***tt világ vége ) is feltűnik majd a filmben.

Ám az, hogy a gárda többi tagja pontosan kinek a bőrébe bújik majd, még nem tudni - ahogy a debütálás dátumát is homály fedi, a forgatás viszont a KFTV jelentése szerint már megkezdődött az Egyesült Királyságban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.