Hirdetés

Az első Con Man trailer - Nathan Fillion és Alan Tudyk új websorozata

|

Hirdetés

Ennél nem is lehetne jobb trailerrel debütálni az idei Comic-Conon. "Csak" 4 perces, és ez idő alatt elsütnek minden olyan apróságot, amitől egy Firefly rajongónak tátva marad a szája. Nathan Fillion és Alan Tudyk újra egyesült, és egy kampányban összeszedtek 3.2 millió dollárt az induláshoz. A csekély összeg ellenére jól néz ki eddig ez a kis önreflexív komédia. De ha ez kevés lenne a nosztalgiához, a trailer jó pár cameót is elsütött nekünk, például a Firefly/Serenity alkotóját, Joss Whedont, a legénység tagjai közül Sean Mahert, Gina Torrest, Summer Glaut, és Jewel Staite-t. Ezen kívül feltűnik még Seth Green és Sean Astin is. Ezek után nem hinném, hogy bárki is meglepődik a websorozat sztoriján: A történet középpontjában Wray Nerely (Alan Tudyk) áll, aki egy kormányost alakított a Spectrum nevű sci-fi sorozat pilotjában, ám ezt elkaszálták, mielőtt még kultsorozattá nőtte volna ki magát. Barátja, a hajó kapitányát alakító Jack Moore (Nathan Fillion) eközben igazi sztárrá válik, míg Wray még mindig nem találta meg az áttörést jelentő szerepét. Amíg Moore éli a vezető színészek életét, Wray sci-fi és képregény találkozókra jár, popkulturális eseményekben vesz részt. A sztori arra fog rávilágítani, hogy milyen rögös, furcsa és sokszor őrült úton kell Wraynek eljutnia oda, hogy megtanulja szeretni rajongóit. Belső poénokra és utalások sokaságára lehet számítani: https://vimeo.com/ondemand/conman/132973956  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.