Hirdetés

Az első hivatalos kép a Skyfallból

|

A 23. Bond film munkálatai még javában folynak, de napvilágot látott egy friss kép a filmből, amiben a morcos – és borostás – 007-est csodálhatjuk meg.

Hirdetés

Ugyan pár hete már napvilágot látott egy kép a filmből, amiben a fürdőgatyás Daniel Craiget feszített háttal a kamerának, de a 007.com szerint ez az első hivatalos kép az Égszakadásra keresztelt opuszból. A történetről egyelőre annyit tudni, hogy az MI6-et támadás éri, és Bond lojalitása is megkérdőjeleződik M irányába, amikor annak múltjának egy darabkájára fény derül. Daniel Craig mellett Judi Dench is visszatér M szerepében, ahogy egy régen látott karakter, Q is, ezúttal Ben Whishaw megformálásában. A főgonoszt az Oscar-díjas Javier Bardem alakítja, de fontos szerep jut még Ralph Fiennesnak, valamint Albert Finneynek, Naomi Harrisnek és Helen McCrorynak is. A filmet az Oscar-díjas Sam Mendes rendezi, a mozi pedig az ősszel támadja be a filmszínházakat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.