Hirdetés

Az első képek a Harry Potter and The Cursed Child főszereplőiről

|

Harry Potternek ezúttal a színpadon kell szembenéznie egy kegyetlen ellenséggel, és az új színészekről megérkeztek az első képek.

Hirdetés

Ha valaki elsuhant volna a hír mellett, a Harry Potter széria ideiglenesen beköltözik a színházakba. Londonban alig két hónap múlva tűzik műsorra a Harry Potter and The Cursed Child című darabot, aminek az írásába maga J.K. Rowling is besegített.

Hirdetés

A történetet könyv formájában is ki fogják adni, de nem a hagyományos formátumban, csak az előadás írott verziójáról van szó. Addig is, itt vannak az első képek a három főszereplőről, vagyis a már idősebb Harry Potter (Jamie Parker), Ginny (Poppy Miller) és Albus Potter (Sam Clemmett):

A történet szerint Harry a múltjával küzd, amit képtelen maga mögött hagyni, miközben legfiatalabb fiának a család nevével járó súllyal kell megküzdenie. Apának és fiának szembe kell néznie a kényelmetlen igazsággal, hogy néha a gonosz és a sötétség a legváratlanabb helyeken rejtőzködik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.