Hirdetés

Az első klip a Sherlock karácsonyi különkiadásából

|

Hirdetés

A tegnap kiadott egy szál kép után megesett a rajongókon a BBC szíve és mutatott egy másfél perces klipet a Sherlock sorozat két évad közötti karácsonyi különkiadásából, amely a 19. századi Londonban játszódik. Az alábbi videóban a klasszikus jelmezbe bújt Holmes (Benedict Cumberbatch) és a bajszos Watson (Martin Freeman) hóesésben érkeznek meg a viktoriánus beállítottságú Bakter Street 221B-be, ahol Mrs. Hudson (Una Stubbs) várja őket szintén korhű öltözékben. https://www.youtube.com/watch?v=m1Asbi4APb0 Egyelőre még nem tudjuk, hogy a különkiadást pontosan mikor tűzi műsorára a BBC (a trailerben is csak annyi szerepel, hogy hamarosan), mindenesetre hamarosan elolvashatjátok a Sherlock panelről készült összefoglalónkat, amelyből rengeteg új információ kiderül majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.