Hirdetés

Az első Sin City: Ölni tudnál érte képek és magyar poszter

|

Bár nemrég már a Sin City 3-ról beszéltünk, előtte még nem ártana megtekinteni a második részt sem és eldönteni, hogy érdemes-e folytatni. Az új képek szerint nagyon is.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly hozta le a Sin City: Ölni tudnál érte (ez lett a magyar cím) új látnivalóit, így megnézhetjük, hogy Jessica Alba hogyan vonaglik a színpadon, hogy miképpen maszkírozták el Mickey Rourke-ot vagy hogyan fest Joseph Gordon-Levitt a szerepében. A film augusztus 22-én jelenik meg Robert Rodriguez rendezésében, Frank Miller közreműködésével, a szereplőgárda pedig a következő: Jessica Alba, Mickey Rourke, Joseph Gordon-Levitt, Rosario Dawson, Eva Green, Bruce Willis, Juno Temple, Josh Brolin, Lady Gaga, Ray Liotta, Jamie Chung, Marton Csokas és Jeremy Piven. A folytatásban megnézhetitek az első magyar posztert is az A Company Hungary forgalmazó jóvoltából.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.