Hirdetés

Az első Transformers 4 szinopszis

|

Eddig arról volt szó, hogy csak nyáron kezdik el forgatni a filmet, de a legújabb hírek szerint már tavasszal elkezdődhet a munka...

Hirdetés

Ugyanis a The Michigan Film Office 20 millió dolláros kedvezményt kínált fel a stúdiónak a 81,9 milliós összegből. Természetesen a forgatás pontos kezdési dátumát nem közölték, de egy rövid szinopszist már közzé is tettek: “A Transformers 3 után az Autobotok és az Álcák is eltűntek a Föld színéről és az emberiség lassan kezdi összeszedni magát az átélt szörnyűségeket követően. Nagy hatalmú üzletemberekből és tudósokból álló csoport azonban megpróbál előnyt kovácsolni a Transformerek ittléte alatt összeszedett tudásból és olyat technológiát fejlesztenek ki, amit nem tudnak az irányításuk alatt tartani –eközben pedig egy hatalmas, ősi Alakváltó is a Földet veszi a célkeresztjébe-, így hát új fejezet kezdődik el a jó és a gonosz, a szabadság és rabszolgaság közötti harcban."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.