Hirdetés

Az elsőnél is akciódúsabb lesz a John Wick 2, és a nyitójelenetét is elárulták

|

Kiderült néhány új részlet a John Wick 2-ről, valamint érkezett egy új kép is hozzá.

Hirdetés

Ha az első John Wick nézése közben valami olyasmi fogalmazódott meg benned, hogy "Jesszusom, hát minden jelenete akciójelenet?", akkor jobb, ha felkészíted magad a második részre, amibe kétszer ennyi akciót ígérnek. Még több kis részlet derült ki a folytatásról, és még egy olyan képet is mellékeltek az infók mellé, ahol éppen Keanu Reeves öltönyét méricskélik, miközben ő kemény arcot vág.

Hirdetés

Chad Stahelski rendező az alábbiakat mondta a John Wick 2-ről:

Mondhatom, hogy kétszer annyi akciót építettünk ebbe a részbe, mint az elsőbe. A nyitójelenet egy autós üldözés lesz, melynek nagy részében maga Keanu ült a volánnál, ami elég lenyűgöző.

Stahelskinek az első rész volt a rendezői debütálása David Leitch társrendezővel együtt, akik addig inkább háttéreremberekként, főleg kaszkadőr-koordinátorként működtek. Azóta Leitch önálló filmjén dolgozik, de megmaradt a John Wick 2-nél producernek.

A felbukkanó színészek között ott lesz Reeves-en kívül Ruby Rose, Common, John Leguizamo, Lance Reddick, Ian McShane, és a Mátrix rajongók nagy örömére Laurence Fishburne is.

Amerikai bemutató: 2017. február 10.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.