Hirdetés

Az elveszett jelkép - Ki vállalja be?

|

A Da Vinci-kód és az Angyalok és Démonok rendezője, Ron Howard nem vállalta el Dan Brown harmadik kötetének megfilmesítését, helyette más favoritja van a stúdiónak.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy Az elveszett jelkép vászonra szánt változatát a Ne engedj el figyelemmel kitüntetett rendezője, Mark Romanek hegesztheti teljessé és már megkezdődtek az eddigi kötetek főszereplőjével, Tom Hanks-szel is a tárgyalások Robert Langdon újbóli eljátszására. Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy Tom elvállalja a dolgot. Ron Howard szerényen visszahúzódva a projekttől csak a háttérből segíti Romanek munkáját, tudniillik ő és Brian Grazer lesznek a film producerei. Dan Brown harmadik regényében Robert Langdon ezúttal Amerikába vetődik egy gyilkossági ügy miatt, majd hamar rájön, hogy a dolgok hátterében a szabadkőművesek állnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.