Hirdetés

Az ember tragédiája a Magyar Film Délvidék Hete programjában

|

Jankovics Marcell animációs filmjét, Az ember tragédiáját a május 15-18. között megrendezésre kerülő Magyar Film Délvidék Hete programjában láthatja a határon túli közönség.

Hirdetés

A 2002-ben a Magyarkanizsán alapult civil egyesület, a Cinema Filmműhely szervezésében a Magyar Film Délvidéki Hete (http://www.cinema-film.rs) programjában május 15-18. között Az ember tragédiája a következő délvidéki területekre jut el: Magyarkanizsa, Zenta, Szabadka, Kishegyes, Topolya, Csóka, Újvidék, Ada, Becse, Termerin. Szerbia korántsem az első határon túli szereplése Jankovics Marcell 23 évig készült alkotásának: a filmet eddig nagy sikerrel vetítették Moszkvában és Pozsonyban, a közeljövőben a csehországi Uherské Hradiště-ben, később pedig Kolozsváron és Oslóban találkozhat vele a közönség. Az ember tragédiája december 8-án került a magyarországi mozikba és azóta műsoron van. Forgalmazza a Mozinet Kft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.